zondag 22 september 2013

Sea Devils - Challengers | 35 - 43

Het was zaterdag  een leuk eerste potje van het begin van een nieuw seizoen. Toch wel een ander team dan vorig jaar. Vijf speelsters van vorig jaar nog in actie, Maaike Thijssen, Ria Berkhout, Inge Voorhuis, Natascha Stornebrink, Angelique van Keulen, maar met Dinah Bronkhorst-Otto en Heleen van der Willigen als nieuwkomers binnen de club en aanvulling vanuit de jeugdspeelsters Iris Bruin en Lindsey op de Coul een super leuke mix. Dat was wel duidelijk na zaterdagavond.

Het potje werd tegen Sea Devils gewonnen.Wij begonnen met een man to man verdediging en later werd dat ook een zone wat Sea Devils de gehele wedstrijd verdedigde. Door onze zone kwam er wat meer mogelijkheden in het aanvallende spel bij The Challengers. De break liep daardoor beter.
Uiteindelijk ging de hele wedstrijd gelijk op.

Ruststand 23-19 Challengers kwam in de wedstrijd ff los in de 2de helft en speelde duidelijk lange aanvallen om deze voorsprong te behouden.

Met 43-35 kwam er een einde aan een leuk eerste potje waar iedereen tevreden was, maar wel nog zoekende is in de aanval.

Geschreven door: Ria Berkhout

Geen opmerkingen:

Een reactie posten