zondag 29 september 2013

Challengers D2 - BV Hoofddorp D2

Leuke wedstrijd basketbal in de FBk hal.

De tribunes waren leuk gevuld zaterdagavond. Altijd met deze streekderby.  BVH kwam vorig jaar nog uit in het rayon en The Challengers stond altijd bovenin in deze regio competitie te spelen.
Bij BVH werd in deze wedstrijd de afstandsschoten doorslaggevend en het tempo lag iets hoger als de thuisploeg. Isabel de Groot van BVH was meester in in de driepunters (9) met een mooi schotpercentage. Daar konden The Challengers niet tegenop. Begin eerste helft was de man to man verdediging niet de sterkste opstelling van de thuisclub.
Toen onze invalcoach René van der Willigen dit ging veranderen in een zone kwam de thuisclub nog terug in de wedstrijd. Angelique van Keulen schoot nog ff lekker een paar punten binnen voor de rust.
Ruststand werd 24-28.
Na rust werd de slag geslagen door BVH met 8-25 werd derde kwart verloren. The Challengers liepen ook nog aanvallend tegen een zoneverdediging aan waar nog te weinig trainingsarbeid in zit om die als team uit te kunnen spelen. De scores bleven uit. Het werd uiteindelijk een hele sportieve en prima wedstrijdje basketbal in de FBK hal, die verdiend werd gewonnen door onze naaste buren met 40-68.

Geschreven door: Ria Berkhout

Geen opmerkingen:

Een reactie posten