zaterdag 5 oktober 2013

Met winst naar huis

Ja ja daar reden we dan afgelopen zaterdag wat verlaat weg vanaf de FBK weg richting Landsmeer. Het was een avondje waar we weer op kunnen terug kijken. Zowel de heenreis als de terugreis was geen succes met name voor 2 personen, maar binnen de lijnen van het veld geen problemen.

Voor de wedstrijd begon zijn we  allemaal nog ff lekker in een luchtje gespoten hihi in de kleedkamer, dus fris en fruitig aan de start. Iris niet want die was ietsjes later, want haar tenue was ook denk ik ff de weg kwijt. Helaas konden Lindsey en Angelique niet van de party zijn.

Het liep best wel lekker binnen het team en voornamelijk toen we de verdediging gingen veranderen in de yoyo zone. Met Maaike als yoyo had Landsmeer geen aanvallende krachten meer. Ze moesten  nu zoeken naar een vrijstaande schutter en dat lukte nu niet meer.

Het tempo ging omhoog  bij ons en we vergaarde veel ballen en maakte daaruit de scores vanuit de break af. Dat sloeg een gat met een ruststand van 14-21. Na rust zette dat tempo zich voort en werd zo ook het derde kwart op rij gewonnen.
Daarna ging de scheidsrechter nog ff meespelen, maar de voorsprong hadden we dusdanig opgebouwd dat de voorsprong niet verloren ging. We gingen lange aanvallen spelen om tijd te winnen en hebben we met 33-37 een welverdiende overwinning geboekt.
Laatste kwart werd wel verloren met 11-5, maar daar konden we na deze overwinning wel mee leven.

Geschreven door: Ria Berkhout