zaterdag 1 februari 2014

De afgelopen drie wedstrijden ...

Ff terug van weggeweest in de zin van verslag schrijven:

BV Hoofddorp uit op 18 januari was ondanks onze blessure/ziekenboeg een hele prettige wedstrijd. We hebben hem wel verloren, maar vooraf niet gedacht dat we enigszins nog zo lang zouden volhouden om er nog een wedstrijd van te maken. Het was met rust een klein verschil, maar na rust moesten we eraan geloven. Tactisch werd er goed orde op zaken gesteld in de verdediging van BVH . BVH speelde een box in one. Daar hadden we aanvallend geen antwoord op. Uitslag 65-39.

Week later (25 januari) tegen Landslake Lions dames 3 met ook ruim 30 jaar ervaring net als wij, dat was niet de aller gezelligste wedstrijd. Maar goed dat we sterke scheidsrechters hadden. Deze party werd ruim gewonnen door ons met 59-42 , maar een vriendelijk hand na de wedstrijd was voor 1 speelster van Landslake te moeizaam geworden en waarom is dan de vraag?

Week later (1 februari) mochten we het uit opnemen tegen Landsmeer 2, dat was een jongere versie. Je zou denken dat wij met onze 30 jaar ervaring eruit gelopen zouden worden door deze jonge dames. Maar daar was niets van te merken. We begonnen super sterk!!!!1ste kwart 7-25. Iedereen speelde een prima spel. Inge (je 2x p/w trainen gaat je wat opleveren) was lekker bezig en Angelique pakte haar schoten en haar vrije worpen gingen erin. De ene na de andere break met prachtige ballen vanuit een prima spelende super reboundende Dinah, die samen met Maaike (beetje ziekjes zelfs) en Ria ieder zo rond de 20 punten hadden. Echt het leek wel alsof we allemaal vleugeltjes hadden. Het was echt een heerlijke party voor allemaal, die lekker gecoacht werd door Heleen die van de kant vast heeft zitten genieten. Lindsey was degene die niet gescoord had, maar wel lekker gespeeld. Scoren is niet het enige wat in het veld moet gebeuren. Einduitslag werd 47-72

Geschreven door: Ria Berkhout