zaterdag 29 maart 2014

Harlem Lakers - Challengers

Fluiten blijft lastig iets in basketballand . Gelukkig heeft het ons niet een verlies gekost anders zou ons teamuitje toch ff minder gezellig geweest zijn. Nog steeds zonder Natascha Stornebrink in het veld al tijden geblesseerd en zonder Heleen van der Willigen die nu moest afhaken vanwege griepklachten.
We speelden tegen Harlemlakers uit. Ria Berkhout heeft de klok op starten gezet en zo kon de wedstrijd gaan beginnen.
Met een heerlijk zomers weertje buiten midden op de dag en een  paar niet al te fitte mensen binnen ons team begonnen we met een mtm verdediging. Het kon wel eens een lastige wedstrijd gaan worden ook al staan wij in de competitie 5/6de en Lakers 13de.  Thuiswedstrijd werd maar met 1 punt gewonnen.
Lakers bleef steeds in de achtervolging . Wisselde mtm af met zone. En The Challengers dames zijn ook eind eerste helft over gegaan op 2-3 zone. Er werden kleine overwinningen geboekt in ieder kwart  resp 13-16, 6-7,11-14, 15-14. Als je iedere kwart nipt wint is het eindresultaat  een overwinning en dat werd dan 45-51 .Daarna in de middag met het hele team gezellig naar Heren 1 kijken in de FBK hal die de heren helaas verloren. Heerlijk gegeten met elkaar. Het team kreeg nog spontaan huisbezoek laat op de avond van 2 nieuwe leden aankomend seizoen. Het tweetal kwam binnen en het was over met de rust. Leuke spontane actie meiden!!!! We hebben weer ff goed  gelachen. Hopelijk zijn jullie goed thuis gekomen . Jammer dat we nog een uurtje moesten inleveren vanwege de zomertijd.

Geschreven door: Ria Berkhout