zaterdag 28 maart 2015

Landsmeer - Challengers

Bijdrage van Ria Berkhout
Landsmeer tegen dames van The Challengers
Het was niet een wedstrijd om er  een leuk stukje over  te schrijven. We zijn daarom snel klaar.
De wedstrijd was koud begonnen en Marcelle Noordanus kreeg een pets in haar gezicht van nummer 10 en  Marcelle Noordanus ging ermee op de vuist want die pikte dit uiteraard niet.
En wij waren er allemaal eigenlijk ook meteen klaar mee met de wedstrijd in Landsmeer. Voor ons hoefte het allemaal al niet meer. Marcelle kwam niet meer terug in de ring en dat kwam ons duur te staan. Maaike verloren we ook met 5 fouten en wij speelde nog wel een zone. Het werd een nare wedstrijd en dan hadden we nog geluk dat de scheidsrechters het nog redelijk in de hand had. Want met andere scheidsrechters had het heel anders kunnen aflopen.  Nu een verlies en een heel naar gevoel. In de laatste minuut kreeg Landsmeer om niets 2 vrije worpen. Laura dacht dat de bal achter de achterlijn was gegaan, maar de scheids zei gewoon 2 vrije worpen. Haha. Je had Laura d’r gezicht moeten zien. Toen 1 punt achter en toen werd nog in de laatste seconde de doorstapbal/score van Ria Berkhout afgekeurd op lopen en zo konden Landsmeer blij zijn met de overwinning.
Weer zo een wedstrijdje bij Landsmeer. Het is niet de eerste keer.  Waarom is het nodig om zo te willen winnen. De competitie is al gespeeld en je hoopt op een leuk potje recreatief gezellig basketbal. Maar Landsmeer heeft er alles aan gedaan om te winnen en wij niet, want we wilden liever richting huis.
Jeanita Berkhout had er wel erg zin in deze wedstrijd . Scoorde 16 punten van de 38
Eindstand 39-38

Geen opmerkingen:

Een reactie posten