zaterdag 16 november 2013

Challengers - BC Apollo 3

Elke wedstrijd tegen dit BC Apollo team  loopt uit op een korfbalwedstrijd.
Helaas doen we niet aan een 24 seconde klok anders  was het een hele andere wedstrijd geworden. De gasten stonden na 9 minuten met 0-14 voor hadden echt 100 % schot en was niet te stoppen. in de 10 de minuut scoorde The Challengers pas  hun eerste score.  The Challengers waren niet echt bij de les. Zowel verdedigend als aanvallend was er veel verwarring in het team. De 1ste helft was binnen een half uur gespeeld. BC Apollo speelde een soort van korfbalwedstrijd. Alleen maar de bal rond de Bucket overgooien naar elkaar. Maar wel konden ze met een positieve ruststand 10-29 gaan rusten. De tweede helft veranderde er wat.
Onder positief aanmoedigende rolstoelzittende Heleen van der Willigen kwamen we de tweede helft nog in de wedstrijd terug. De laatste kwart werd dan niet al te vriendelijk op het veld en dat kwam omdat we terug kwamen tot 6 punten (33-39) in 6 de minuut van het laatste kwart. Daarna kwam Apollo weer sterk terug en waren absoluut de betere ploeg. Maar we kunnen niet zeggen dat het een leuke wedstrijd was. Na die zesde minuut werd er niet meer gescoord door The Challengers en Apollo mocht nog ff door draven in breaks die ze achter elkaar scoorde en dat leverde nog eens 11punten op. Eindstand 33-50

Bijdrage van : Ria Berkhout